Jump to content
Sign in to follow this  
mkultra25

Condensed/Expanded toggle not working?

Recommended Posts

I have a custom stream configured to display new content since my last visit, with the default view set to Condensed rather than Expanded. Starting yesterday (January 1), the view reverted to Expanded, and attempting to switch the Condensed/Expanded toggle back to Condensed has no effect. 

 

Anyone else seeing this? FWIW, I noticed the same issue on another forum I frequent that is running Invision, with the exception that I was able to toggle back to a Condensed view there. 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Same here.  I think yesterday I could toggle it back but this morning it is staying on expanded

Share this post


Link to post
Share on other sites

@editorThis issue is persistent, and I'm also noticing that more often than not, the custom stream is extremely slow to load (both on initial load and when navigating back and forth between it and individual topics/posts). 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...